Brødrene Flaarønning AS Nettbutikk
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Salgsbetingelser og informasjon for forhandlere

Brødrene Flaarønning as er en landsdekkende grossist til forhandlere av gaveartikler og turistartikler. Dersom Deres firma ønsker å bli forhandler av våre varer, er det fint om du sender oss Forhandlerskjema med kontaktopplysninger som vil bli videresendt til vår selger i ditt distrikt.

For å handle som forhandler i nettbutikken, må firmaet allerede være registrert som kunde hos oss i vårt regnskapssystem (ERP-system). 

Ordrer som vi mottar i nettbutikken blir overført til vårt ERP-system, der gjeldende leverings- og betalingsbetingelser for forhandleren blir knyttet til ordren. 

Kundenummer og ordrenummer i ERP-systemet er forskjellig fra kundenummer og ordrenummer som opprettes i nettbutikken.  Kundenummeret i vårt ERP-system blir lagt til i slutten av kundenavnet i nettbutikken  (F.eks. Kundenavn_45634).  Ordrenummeret fra nettbutikken blir lagt til som en merknad i ordren som opprettes i ERP-systemet.   

Standard betingelser for forhandlere er fri frakt i Norge for ordrer over 3000,-  For ordrer under 3000 kr. beregnes et minsteordretillegg på 150,-  Vi leverer kun i hele pakninger. Minste bestillingsantall reguleres automatisk i nettbutikken for forhandlere. 

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med ordrekontoret på 72857011

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke