Brødrene Flaarønning AS Nettbutikk
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Norsk natur, kultur og tradisjon.

Forsendelse og retur

For deliveries to Sweden, Finland, Denmark and other countries, click HERE

Bestilling og levering til sluttbrukere i Norge (tilgjengelig for påloggede forhandlere)

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling, og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt.Vi sender alle våre pakker i Norge med Posten/Bring. På Bring sine nettsidesider finner du informasjon om hvordan coronakrisen kan påvirke leveransene.   

Fraktalternativer:

Postens servicepakke: 79,- pr. ordre. Ordrer over 999,- leveres fraktfritt.

Leveres på døren: 99,- pr. ordre. Ordrer over 999,- leveres fraktfritt.

Hentes ved vårt lager på Ler: 0,- Ring oss på 72857041 (mellom 8 og 16) for å avtale henting. Vi kommer ut med varene (legger de ut eller i bagasjerommet på bilen din).  Som et smitteverntiltak mot koronavirus slipper vi kun ansatte inn i bygget.

Ekspresslevering (hvis aktivert): Pris beregnes ut fra forsendelsens vekt.

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet i følge norsk lov.

 

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen og undersøk at den stemmer med bestillingen.  Hvis noe ikke stemmer, eller du ønsker å kansellere, ta kontakt med oss enten via epost eller telefon, så løser vi problemet.

 

Får vi inn bestilling før kl 09:30 mandag-fredag ,sender vi varene samme dag. Ordrer etter kl 09:30 sendes neste virkedag. Det sendes ikke varer lørdag og søndag. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover gitt tidsramme, blir du informert om når mulig levering kan skje.
 
 
Skulle en eller flere av varene på ordren være utsolgt gjør vi en intern vurdering om du blir kontaktet eller om varen(e) blir kreditert og ordren sendt som vanlig.

 

Brødrene Flaarønning AS tar på seg risikoen for produktene inntil du får dem i hende.

 

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe ikke samsvarer med forventningene.

 

Ved uavhentet pakke vil vareverdi bli refundert. Frakt blir ikke refundert.

 

Reklamasjon og retur

Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Brødrene Flaarønning AS ønsker primært ikke å få varer med mangler/skader i retur. Ta heller kontakt med oss, så løser vi situasjonen over epost eller telefon, slik at det blir minst mulig bryderi for deg som kunde. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig til nettbutikk@flaaronning.comReklamasjonsretten gjelder i hendhold til norsk lov.

 
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Dersom du angrer et kjøp, sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist), og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt.  Angrerettskjemaet finner du vedlagt i egen epost når du mottar ordrebekreftelsen.
 
Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. 
Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av varen(e). Kreditering av returnert vare skjer når Brødrene Flaarønning AS har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.
Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.
 
 
 
 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke