Brødrene Flaarønning AS Nettbutikk
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Vi utvikler og markedsfører produkter med utgangspunkt i norsk natur, kultur og norske tradisjoner.

Brødrene Flaarønning ble etablert i 1868, og vi har siden den gang drevet som salmakere, garvere, seilmakere, og grossist av gaver, husflid, brukskunst og suvenirartikler. Mange knytter oss til de originale Ny-Form Trollene som vi selv produserer og distribuerer til en rekke land.

I de senere årene har vi konsentrert oss om produktutvikling og grossistvirksomhet, der vi har et sterkt fokus på å utvikle egne merkevarer i samarbeid med anerkjente kunstnere, designere og fotografer. Våre gaveartikler er gjerne knyttet til samlerserier, hvor vi årlig kommer ut med nye design.  Våre gaveartikler følger trendene og er i hovedsak rettet mot nisjene hyttevarer og julevarer.

Firmaet holder til i trønderbygda Ler som ligger 30 km. sør for Trondheim.  Der er vi 15 ansatte som utvikler, kjøper inn, lagerfører, selger, plukker og pakker våre varer.

Vi har opprettet denne nettbutikken for å gjøre et utvalg av våre produkter tilgjengelig for folk på steder der produktene kanskje ikke er å finne i butikk.  Siden vi er en grossist, ønsker vi ikke å tilby lavere priser i nettbutikken enn prisen du får hos våre forhandlere.

Mer informasjon om firmaet og våre produkter finner du på www.flaaronning.no

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke