Brødrene Flaarønning AS Nettbutikk
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i nettbutikken til Brødrene Flaarønning AS.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av oss og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis også vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser eller spørsmål med hensyn til vår behandling, så ta kontakt med behandlingsansvarlig.

 

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Formålet med Brødrene Flaarønning AS sin kunderegistrering er at du skal kunne utføre en handel i vår nettbutikk. Vi ønsker også å kunne tilby våre kunder informasjon om våre produkter, samt at vi skal kunne gi tilbud basert på kjøp av varer og tjenester. Vi ønsker også å kunne gi tilpasset kommunikasjon og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven, regnskapsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Brødrene Flaarønning AS rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til våre tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

 

2. Hvilke opplysninger samles inn

 Informasjon som du selv gir oss

Vi samler inn data som bli gitt til oss ved registrering i nettbutikken, telefon eller om vi blir kontaktet via epost. Dataene inkluderer navn, adresse, epost og telefonnummer. Dette blir lagret hos oss for at vi skal kunne levere varer hjem til deg, kontakte deg om det er behov for det, forbedre vår service, i regnskapsføring, levering av informasjon om ordren og utsending av nyhetsbrev.

Informasjon når du besøker www.flaaronning.com

Når du som kunde besøker nettsidene våre, samler vi automatisk opp informasjon om produkter som du klikker på, produktkategorier, enhetsinformasjon (mobil, nettbrett, datamaskin), ip-adresser, operativsystem og surfemønster (hvor lenge en side besøkes, hvor mange sider besøkes, hvilke produkter som sees på etter hverandre). Dette er anonyme data og kan ikke kobles til navn. Denne informasjonen blir brukt til å forbedre nettsidene våre, og om du har gitt fra deg data som beskrevet over, gi deg personlig innhold i forhold til vår egen markedsføring. Det inkluderer en forside med personlige produkter, og nyhetsbrev med et innhold som er tilpasset produkter og kategorier du er interessert i.

 

3. Hvordan og hvorfor bruker Brødrene Flaarønning as dine opplysninger

 

Hvordan samler vi inn data?

Vi bruker data som du selv sender inn i forbindelse med handling og kontakt via epost. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å undersøke bruken av nettsiden slik at vi kan forbedre den. Cookies er små datakapsler som lagres lokalt på din PC, mobil eller nettbrett.

Når du besøker nettbutikken, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, huske innhold i din handlekurv, og til å forbedre brukeropplevelsen. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere. I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

Hvorfor samler vi data

 Vi samler data for å kunne opprettholde kontakten med deg som kunde, sende ut varer og informasjon om våre produkter. På epost sender vi ut:

•             Ordrebekreftelser

•             Pakksedler

•             Returskjema

•             Påminnelser om når utsolgt vare er på lager igjen, dersom du har etterspurt informasjon om dette.

 

Om du melder deg på nyhetsbrevet vil du få eposter som inneholder informasjon om aktuelle produkter, nyheter, tilbud, tips og trender.

Til fysiske adresser sender vi kun ut varer som kunden har bestilt, faktura eller andre papirer som er relatert til ordren.

Brødrene Flaarønning AS og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom ditt kundeforhold hos oss for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne oppfylle våre avtaler med deg.

En grunnleggende behandling er å tilby personaliserte tilbud, håndtering av rabattkoder, gavekort og ordrebekreftelser, samt administrere ditt kundeforhold for eksempel dersom du henvender deg til kundeservice.

Brødrene Flaarønning AS og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Bedriftskunder kan også motta salgssamtaler pr. telefon, kataloger. Dette gjelder ikke privatpersoner. Ta kontakt med kundesenteret dersom du er bedriftskunde ikke ønsker dette.

Dersom du ønsker nyhetsbrev med info om aktuelle produkter, nyheter, tilbud, trender og tips må du aktivt melde deg på nyhetsbrevet i egen rubrikk. Dersom du senere ikke ønsker nyhetsbrev kan du enkelt endre dette på «Min konto - Nyhetsbrev» eller ved å trykke på «Jeg ønsker ikke å motta flere nyhetsbrev» nederst på nyhetsbrevet.

Vi analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte- og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Brødrene Flaarønning as AS bruker kjøpshistorikk fra dine tidligere kjøp, samt informasjon som har kommet inn via våre cookies for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av leverandørenes tjenester. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

 

4. Tredjeparter/samarbeidspartnere

Personopplysninger kan deles og behandles av Brødrene Flaarønning AS sine samarbeidspartnere. Dette er blant annet leverandører av digitale tjenester, betalingsløsninger, logistikk og regnskap. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Brødrene Flaarønning AS i henhold til databehandleravtaler med Brødrene Flaarønning AS.

Brødrene Flaarønning AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

 

5. Sikkerhet

 Sikkerhet og deling av data

For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk.

Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående. 3. parts selskaper får kun innsyn i slik informasjon om vi har ansatt disse for å utføre bestemte tjenester for Brødrene Flaarønning AS.

Vår nettbutikkløsning er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

Underleverandører tilknyttet nettbutikken.

Brødrene Flaarønning as benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Crall

Dette er vår kundeservicemodul når den er aktivert i nettbutikken. Den gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.  Alle innkommende og utgående chat-dialoger lagres hos Crall. 

Mailchimp

Brukes til utsending av nyhetsbrev for de som har meldt seg på dette. Navn og e-post deles med Mailchimp.

Vipps

Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon. 

Klarna

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt. Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies

Bring

Vi sender pakker med Bring og deler derfor informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse med Bring.

Emailmeform

Benyttes til informasjonsinnhenting som sendes til oss pr. e-post. F.eks. innsending av informasjon fra for handlere og folk som er interessert i å jobbe hos oss.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

  

6. Statistikk

Alle besøk på vår nettbutikk www.flaaronning.com etterlater elektroniske spor. Vi analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet i vår nettbutikk og i våre sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp i nettbutikken.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Vi bruker opplysningene til å lage statistikk som for eksempel viser hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre brukeropplevelsen når du besøker vår nettbutikk.

 

Google Analytics:

Vi bruker Google Analytics for å kjøre inngående analyse av våre nettsider.

Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

 

7.Sosiale Medier

Vår nettbutikk inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller ringe til vårt kundesenter for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

 

8. Endringer

Brødrene Flaarønning AS kan endre samtykke og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på Flaaronning.com før endringene iverksettes.

 

9. Dine rettigheter

Rett til korrigering og endring av samtykke

Du kan endre dine kundedata når du logger deg inn på «Min konto»

Du kan styre dine samtykker og valg på «Min konto», når du er logget inn på Flaaronning.com. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk. Dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på «Min konto» i nettbutikken, så ta kontakt så hjelper vi deg.

 

Nyhetsbrev

Samtykke til å motta nyhetsbrev kan også redigeres på «Min konto-Nyhetsbrev».

Du kan også nederst i nyhetsbrev vi har sendt ut trykke på «Jeg ønsker ikke å motta flere nyhetsbrev» og derigjennom melde deg av nyhetsbrevet. 

 

Rettighet til overførbarhet, og tilgang.

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene dine. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss.

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Brødrene Flaarønning AS kundeservice og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

 

Rett til sletting

Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av Brødrene Flaarønning AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:

•             du har en pågående sak hos Kundeservice

•             du har en åpen bestilling som ikke er sendt ennå eller bare er delvis sendt

•             du har uoppgjort gjeld hos Brødrene Flaarønning AS, uavhengig av betalingsmetode

•             du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene

•             gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder

•             kredittsøknaden din har blitt avvist i løpet av de siste tre månedene

 

Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til nettbutikk@flaaronning.com med «Personvern» i emnefeltet. 

Hvis du ikke er fornøyd med Brødrene Flaarønning AS sin behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

10. Ansvarlig

Brødrene Flaarønning AS er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlovgivning. 

Brødreen Flaarønning as

Nyhusvegen 14

7234 LER

Telefon: 72857010

E-post: nettbutikk@flaaronning.com

Organisasjonsnummer: 911699710

Nettbutikk: www.flaaronning.com

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke